Agenda: Core Team Meeting 01-30-2015

Agenda, Handouts and Presentation for January 30th Core Team Meeting in Hadley, Massachusetts from 10:00 a.m. to 3:00 p.m.


Connecticut River Pilot Core Team Meeting in

Hadley, Massachusetts

January 30th, 2015, 10:00 a.m. to 3:00 p.m.

The meeting will be held in the 1st floor conference room and auditorium at the US FWS Regional Office in Hadley

Review materials from the December Core Team Meeting

Instructions for accessing mapping website in NALCC Conservation Planning Atlas (DataBasin)

Notes/Summary from Meeting

View recorded webinar of this meeting

TimeAgenda ItemsLinks to Related ContentWebinar Start Time
10:00 Welcome (Nancy) - 5 minutes 0:00
10:05 Confirm final decision on connections (Randy) - 20 minutes View slides 6:15
10:25 Affirm that all design process decisions have been made (Scott) - 20 minutes View slides 18:09
10:45 Review restoration and management products (Kevin) - 20 minutes View presentation 26:00
11:05 Review recommendations for portraying final combined aquatic and terrestrial core-connection design (Kevin) - 20 minutes Same as above link 1:23:00
11:25 Break 1:44:00
11:45 Reaffirm the goal of the design and how it complements local and regional information (Ken) - 20 minutes 1:47:00

Discuss distribution of final design to core team members, process of member’s review, and confirmation of respective agency/organization agreement of utility of the design and information during February, products needed for inreach (Nancy & Scott) - 20 minutes

Proposals for (1) a conference call (once final design available); and, (2) a separate full team meeting (discuss rollout / affirmations / outreach / implementation) 

View handout 2:03:15

Discuss process/timeline for updating design and other relevant products under development (Andrew) - 20 minutes

Same as above link 3:00:00

Discuss products that would be most useful for outreach and other communications strategies, including recommendations for a communications subgroup (Dave E.) - 20 minutes


Webinar and Conference Phone Information

Topic: CT River Pilot Core Team Meeting 

Date: Friday, January 30, 2015 
Time: 10:00 am to 3:00 pm 
Meeting Number: 740 121 462 
Meeting Password: 4Tgbjkm* 
To join the online meeting (Now from mobile devices!) 
2. If requested, enter your name and email address. 
3. If a password is required, enter the meeting password: 4Tgbjkm* 
4. Click "Join". 
To join the teleconference only 
Teleconference Number: 866-762-5634 
Leader Passcode: 4958152 
Participant Passcode: 5866227 - 

Document Actions